Testimoniale

Multumim pe aceasta cale DelArte Catering pentru petrecerea aniversara organizata la Cernica 27.07.2014, ati fost la inaltime si va asiguram ca tot cu voi vom colabora pe viitor . Succes.

HA HA HA Production   –  Ioana Maria  ( Cernica – Eveniment Privat )

Dorim pe acesta cale sa multumim Firmei de catering Delarte pentru promtiutudinea , preparatele si buna organizare de care a dat dovada in cadrul evenimentului patronat de Grupul de Firme ROSEGUR. Vom mai apela si pe viitor la dumneavoastra.

Holban Dragos  –   CFO ROSEGUR Romania ( eveniment 400 pers )

Vedete, multe vedete …cu zambetul pe buze. Multumim pentru preparatele gustoase servite invitatilor nostri si pentru intreg suportul oferit in cadrul organizarii a 10 ani frumosi de la infiintarea REALITATEA TV. Toata stima noastra.

Andreea R – REALITATEA TV – 10 ani de existenta ( eveniment 300 pers )

Multumim Delarte Catering pentru amabilitate, promtitudine si exuberanta degajata. Vom mai colabora cu voi.

Cristian P – GOOGLE Inc  –  500 pers Eveniment UPB Bucuresti

Ati organizat un eveniment remarcabil cu produse de exceptie si pentru asta trebuie sa va multumim . Vom mai colabora cu dumneavoastra si cu alte ocazii.

 Administratia – Institutul de Fizica Atomica

Domnilor, va multumim frumos pentru energia de care ati data dovada si pentru aranjamentele organizate. Ati dat dovada de profesionalism iar colegii nostrii au fost impresionati pozitiv. Succes.

Birou Presa – Administratia Nationala a Penitenciarelor

Conferinta GEMME Octombrie 2013, Universitatea Cantemir. Produsele oferite de dvs au intrunit aprecierea celor prezenti iar serviciile oferite de personalul prezent au fost ireprosabile, astfel ca raportul calitate-pret poate fi apreciat ca unul foarte bun.Cu multumiri pentru buna colaborare,

Ion Constantin, Presedinte – APMB-IF

Dorim pe aceasta cale sa multumim domnilor voastre pentru gustoasele bucate pe care invitatii nostrii le-au savurat din plin si pentru intuitia de catre ati dat dovada in aprecierea corecta a numarului de invitati. Felicitari inca o data.

Ovidiu G  –  Televiziunea Romana Bucuresti

Un eveniment remarcabil pentru care va multumim respectuos. Invitatii nostrii s-au simtit bine iar produsele dumneavoastra cu adevarat de inalta clasa. Ne numaram printre clientii dumneavoastra foarte multumiti, cu siguranta vom mai colabora.

Eveniment (Editura All) – Teatrul de Comedie

Ne-am simtit foarte bine in compania dvs. Angajatii dvs au fost ireprosabili iar mancarea delicioasa. Am facut un briefing post event cu cei 300 de participanti, iar procentul este covarsitor in favoarea societatii DelArte Catering. Felicitari. In Iulie vom colabora tot cu dvs.

Andreea S   – BRD –  Groupe Societe Generale

Domnilor, ati fost geniali, am mancat bine …nici noi nu stim ce :)… anyway feedbackul noastru este unul pozitiv si va asiguram ca tot cu domniile voastre vom organiza si urmatorul meeting. Bafta. Salutari drei ce ne-a intampinat cu sampania

Alex M – Oracle Romania

Va scriu acest testimonial in speranta ca si altii vor beneficia de serviciile de care noi beneficiem inca din 2008. Va recomandam atat eu cat si colegele mele. Mancarea este buna, consistenta si aspectuoasa de fiecare data. Ne bucuram ca ati ramas la inaltime in aceste vremuri tulburi.

Simona A – Unicredit Tiriac Bank

Va multumim in primul rand pentru buna organizare si pentru mancarea delicioasa. Vom colabora tot cu dumneavoastra si la viitoarele evenimente. Succes in activitate.

Mihai M – Office Manager PriceWaterHouseCooper

600 de persoane multumite. Multumim si noi DelArte Catering pentru profesionalismul cu care a tratat evenimentul lansarii celui mai mare Aquapark din estul Europei. Produsele dvs au fost la inaltime, ospatarii dvs au fost desavarsiti, atitudinea dvs, toate aceastea ne fac sa va alegem  pe dvs si pentru viitoarele evenimente. Va dorim succes si inca o data, multumim.   09 august 2012

Vaxevanakis P – Creative Manager Divertiland

Un moment solemn pentru comunitatea armeana din Romania ocrotit de Sanctitatea Sa Karekin II, Catolicos şi Patriarh Suprem al tuturor armenilor, împreună cu Înalt Prea Sfinţitul Episcop Datev Hagopian, primat al Diocezei armenilor din România, şi un sobor de preoţi au oficiat duminică Sfânta Liturghie la biserica Mănăstirii Hagigadar, cu ocazia hramului mănăstirii, care în acest an împlineşte 500 de ani de la construire. La slujbă au participat preşedintele Uniunii Armenilor din România, senatorul Varujan Vosganian, deputatul minorităţii armene, Varujan Pambuccian, ambasadorul Republicii Armenia la Bucureşti, Hamlet Gasparian, secretarul de stat în Ministerul Culturii Victor Opasch, inalti prelati din 8 culte bisericesti, dar si alti 300 de invitati ce au gustat din delicioasele dumneavoastra bucate. Va multumim cu drag.    10 august 2012

Arhiepiscopia Bisericii Armene din Romania

Din anul 2008 am inceput colaborarea cu DelArte Catering cand a trebuit sa lansam un nou produs. Fiind convinsi de la primul contact de profesionalismul lor am continuat colaborarea si de atunci ne bazam pe serviciile lor de catering la orice eveniment organizat de departamentul nostru.

Irina S – Vodafone Romania

Toti angajatii nostri din sediul central au pranzul asigurat, acest serviciu fiind furnizat de catre DelArte Catering. Nu s-a intamplat niciodata sa intarzie sau sa livreze mancare de slaba calitate sau rece. Alterneaza meniul in asa fel incat toata lumea sa fie multumita. Ii recomand.

Ana Maria C – Gift Online

Printii au decis in urma unei adunari ca livrarea meselor pentru cei mici sa fie facuta de DelArte. Pot sa spun cu toata raspunderea ca nu avem nici un copil care sa nu termine ce are in farfurie.

Enache V – Director Scoala

Multumim frumos pentru evenimentul organizat Sambata aceasta. Un real succes, mancarea delicioasa, prezentarea de vis, oamenii dumneavoastra au fost foarte amabili. Sincer ne-a placut ce am vazut. Cu siguranta vom mai colabora si pe viitor. Felicitari!

Pruteanu C – Glamour Design

Noi, Delarte Catering, Teatrul de Comedie, 2 zile si 300 de persoane foarte multumite. Agentia noastra va multumeste pentru efortul depus. Puteti conta pe noi pentru ca vom colabora si la viitoarele evenimente tot  cu dvs.

Corina N – Agentie de Publicitate

Multumiri echipei Delarte . V-ati descurcat excelent. Bravo tuturor. Am avut incredere si a fost bine. Inca de la prima intalnire am stiut ca suntem pe maini bune

Mihai N – Rompetrol Romania

Dorim pe aceasta cale sa va exprimam bucuria de a ne fi cunoscut si sa va asigur de toata consideratia noastra. Va multumim pentru tot. Sunteti deosebiti si de aceea tot cu voi vom lucra si pe viitor.  Cu stima!

Tudor C – Musat & Asociatii

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, și-a lansat astăzi în Capitală cartea „Societatea vie. Proiect România 2020”. La eveniment, care a avut loc într-o hală a fabricii de tramvaie Lizeanu Astra RATB, au fost prezente numeroase personalități ale vieții publice și politice. Moderator a fost Valeriu Stoica, iar profesororul universitar Emil Dinga și fostul ministru Sebastian Vlădescu au vorbit despre cartea primarului Aradului. Dumneavoastra ati asigurat tot ce inseamna set up-ul eventului. Multumim ati fost la inaltime.

Agentia de Publicitate – Workers at Work