Despre noi

Ne mandrim cu o experienta de peste 8 ani ! DelArte Catering a fost  infiintata in anul 2004 din necesitatea unei astfel de companii pe piata romaneasca , combinatia dintre admiratia pentru mancarea de calitate si pasiunea de a gati a fondatorilor sa fiind un real succes.
Suntem prima companie de catering din Romania certificata HACCP, lucru ce ne obliga sa livram preparate de cea mai inalta calitate si sa avem standarde foarte ridicate.
Serviciile DelArte Catering acopera o plaja variata in sfera serviciilor de catering si cantina,  putand organiza mese festive, petreceri corporate, bufet suedez sau asigura mese pentru angajati ori pentru copii din diverse gradinite sau after school.
Pe langa organizarea de mese festive, bufet suedez, petreceri corporate completam serviciile noastre de catering cu logistica si servicii aditionale de cea mai buna calitate.

Logistica:
Farfurii polipropilena,farfurii din portelan, pahare polipropilena, pahare de sampanie, tacamuri, clesti servire inox, standere din inox cu 5 etaje pentru fructe, fantani de ciocolata, platouri rotative, platouri sticla, platouri inox, tavi inox, platouri oglinda, chaffing dish GN 1/1, mese patrate, mese cocktail, fete de masa, naproane, funde, baloane, bar mobil, dozatoare inox pentru cafea, dozatoare inox pentru ceai, containere izoterme.

Servicii aditionale:
Corturi pentru (100 -3000 persoane), podea pentru corturi, mochete, drapaje in culoarea si tematica eventului, candelabre, diverse aranjamente, dansatori, scena, ring de dans, lasere, DJ, fachiri, iluzionisti, stand-up comedy, balerine,  bar, aranjamente florale, arcade, lumanari, perdele lumini, lumini de curtoazie, covor rosu, ospatari calificati, barbeque, mesh-uri, hostess.

Transport :
Parc auto : 10 auto  (Citroen, Hyundai, Ford, Dacia, 2 auto transport marfa si infrastructura).

 

De-a lungul timpului am multumit clienti din cele mai variate domenii, companii de renume national si international plus institutii publice centrale si locale. Am asigurat servicii de catering pentru Ministerul de Finante, Nokia, Petrom, Rompetrol, Rosegur, Apa Nova, Primaria Arad, Senatul Romaniei, ANAF, Ministerul de Justitie, Teatrul de Comedie
Va invitam sa parcurgeti paginile site-ului si pentru detalii complete sa contactati unul dintre reprezentantii DelArte Catering.