Catering Evenimente

  • Serviciile de catering evenimente puse la dispozitie de specialisti, indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, Delarte Catering contribuind la reusita evenimentului dumneavoastra. Pentru noi un eveniment de succes inseamna un eveniment care beneficiaza de o organizare impecabila si de meniuri delicioase, care au un aspect surprinzator. Personalul nostru are multi ani de experienta, ingredientele utilizate sunt intotdeauna proaspete si sanatoase, iar atentia la detalii reprezinta secretul excelentei de care dam dovada.

 

FINGER FOOD – BUFET SUEDEZ

 

  • VARIANTA  1   PRET : 10 EURO  / pers

     

    APERITIVE RECI

    Tartine cu bacon si menta fresh

    Petale de ardei gras rosu umplute cu crema de branza fina

    Bulete crocante de cartofi

    Rulouri din mozzarella umplute cu crema de branza asezonata cu verdeturi aromate si struguri negri

    Frigarui asortate din branza boconcino

    Castraveti umpluti cu crema de ton si decor din marar proaspat

    Terine cu sunca de Praga si decor

    Rulada de creppe umpluta cu amestec de branzeturi fine si spanac

     

    APERITIVE CALDE

    Pulpe de pui la gratar cu rozmarin

    Crispy strips (sos bechamel, fulgi de porumb)

    Meat balls cu ierburi mediteraneene (busuioc, cimbrisor, piper rosu, tarhon)

     

    GARNITURI

    Cartofi taranesti gratinati cu mozzarella

    Rissotto cu sunca  si ciuperci (orez, sunca, ciuperci, mozzarella, parmezan)

     

    SALATE

     

    Salate de muraturi asortata (gogosari si castraveti)

    Salata de varza alba (varza alba, marar, lamaie)

     

    DESERT

     

    VARIANTA 2   Pret: 12 EURO /pers

     

    APERITIVE RECI

    Terine cu mozzarella, caise confiate si smochine

    Choix cu ratatouille de legume si pui in aspic de mango

    Tarte sarate cu spuma de ton si chivas verde

    Cuib de prepelita cu decor fresh

    Tartina cu Roastbef si fructe de padure

    Bruschete cu salsa de rosii, verdeturi mediteraneene si ulei de masline

    Branza aromata cu chimen

    Tarta cu piept de pui si ananas

    Bouchee cu mousse de pleurotus si decor verde

    Bruschete cu branza de capra si ceapa caramelizata

     

    APERITIVE CALDE

    Mini frigarui de pui cu legume

    Ceafa de porc la gratar cu condimente italienesti

    Carnati de casa grill

     

     

    GARNITURI

    Cartofi inabusiti cu cimbru si usturoi

    Risotto cu pui si ciuperci (orez, pui, ciuperci, gran cucina, mozzarella, parmezan)

    Legume grill (rosii, zuchinni, vinete, ceapa, ardei gras verde/rosu)

     

     

    SALATE

    Salata greceasca (salata verde, branza feta, masline, busuioc)

    Salata telina cu pui (telina, piept pui, maioneza, lamaie)

    Salata de ardei copti

     

     

    DESERT

     

     

     

    VARIANTA 3   PRET : 14 EURO  /pers

    APERITIVE RECI

     

    Barcute cu mousse de ciuperci si parmezan

    Tartine cu Roquefort strugure alb si menta

    Bruschete cu crema de ton si anchoix

    Prosciutto con melone

    Mini frigarui de fructe exotice si branzeturi fine

    Rulouri de zucchini umplute cu crema de brana fina si alune de padure

    Creveti Jumbo in barcute de andive cu scalii de Pecorino

    Choix cu crema de branza aromata cu chimen

    Crostini cu sparanghel verde si Gouda

    Minibruschete cu rosii si branza Tofu

     

    GUSTARI CALDE

     

    Frigarui de pui cu ananas

    Porc Teriyaki (sos de vin alb, usturoi, ghimbir, sos de soia)

    Rulouri de peste cu surimi si sos de patrunjel (file de cod alb, patrunjel, iaurt, condimente)

     

     

    GARNITURI

     

    Curcubeu din legume gratinate cu mozzarela si parmezan

    Orez stir fry cu legume (orez, morcovi, mazare, porumb, ou, varza chinezeasca,ghimbir)

    Batata Be Kezbera (cartofi, usturoi, ulei de masline,patrunjel, coriandru, sare, piper)

     

    SALATE

     

    Salata de telina cu pui (telina, morcovi, piept de pui la gratar, maioneza)

    Salate spaniola de ardei copti (ardei copti, rosii, usturoi, ulei de masline,otet)

    Salata de rucola, rosii cherry si scalia de parmezan

     

    DESERT

    Mini prajituri

     

     

    VARIANTA 4   PRET: 15 EURO /pers

     

    APERITIVE RECI

    Bouchee cu branza aromata si somon fume

    Minitarte sarate cu mousse de curcan si reductie de guacamole

    Frigarui cu boconcinii si rosii cherry

    Chiftelute cu susan si lime

    Choix cu branza aromata physalis

    Frigarui cu Prosciutto si pepene galben

    Bruschete cu branza feta si si pasta din mix de masline

    Vol a vent cu ricotta si spanac fresh

    Choix frantuzesc cu mousse de ton si lime

    Tartine cu cas si nuci

    Tartine cu macrou afumat si germeni de sfecla rosie

     

    APERITIVE CALDE

     

    Rulada de porc impanata cu mozaic de legume in crusta de migdale

    Gujoane de salau cu susan

    Curcan la gratar cu reductie de fructe de padure

     

    GARNITURI

    Cartofi Duchesse (cartofi, oua, cascaval, unt, sare de mare)

    Orez salbatic cu legume fresh si sos sweet chili

    Legume la aburi

    Cartofi frantuzesti

     

    SALATE

     

    Salata de rucola, rosii cherry si scalia de parmezan

    Salata de ciuperci cu maioneza si piept de pui

    Salata verde cu lamaie

     

     

    DESERT

    Mini prajituri

     

    VARIANTA 5   PRET : 16 EURO  /pers

     

    APERITIVE RECI

     

    Rulouri de somon cu branza brie si germeni de ceapa

    Fois gras pe pat de portocala caramelizata

    Tartine cu peste afumat, capere si porumb

    Crostini cu muschi de vita

    Minitarte sarate cu mousse de curcan si reductie de guacamole

    Barcute cu crema de zuchinni, branza dulce si alune de padure

    Foi de clatite umplute cu ricotta si spanac fresh

    Meat balls in trei culori

    Frigarui din mozzarella si rosii chery

    Almond blue cheese, nuci, menta, miere

    Crocantele cu creveti si avocado (aluat fraged, creveti, pasta guacamole-servite pe linguri coada intoarsa

     

    APERITIVE CALDE

     

    Somon la cuptor cu verdeturi mediteraneene

    Calamar pane cu sos de lamaie

    Ficatei in bacon

    Muschi de vita in sos caramel  (miere, mustar, zahar, aceto balsamico)

    Piept de pui la gratar cu rozmarin

     

    GARNITURI

     

    Batata Be Kezbera (cartofi, usturoi, ulei de masline,patrunjel, coriandru, sare, piper)

    Risotto cu sparanghel si parmezan (risotto, sparanghel, vin alb, ceapa,parmezan)

    Frigarui de legume la gratar (vanata, dovlecel, ardei gras)

    Orez basmatic cu lamaie (orez, lamaie, ulei de masline, verdeata )

     

    SALATE

    Salata verde cu lamaie (salata, castraveti, ceapa, lamaie, piper , sare)

    Salata de avocado

    Salata de andive cu  fructe, nuca si gorgonzola

    Salata spaniola  de ardei copti(ardei rosii, otet, sare, condimente)

     

    DESERT

    Mini prajituri